ryba smażona w cieście

ryba smażona w cieście

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z ryby

    2-3
  • mąka

    30 dag
  • woda gazowana

    150 ml
  • mleko

    200 ml
  • jajko

  • proszek do pieczenia

    1/2 łyżeczki
  • przyprawa do ryb

  • sok z cytryny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Podane składniki wymieszać dokładnie na jednolite i gładkie ciasto. Następnie filet z ryby doprawić do smaku maczać w cieście i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Adamorek

23.03.2012 23:02
ciekawy przepis na ciasto

MAŁY

26.06.2011 13:41
tak lubie .

madi356

04.04.2011 19:29
uwielbiam rybę w cieście

Smakosz6

09.02.2011 10:06
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat