Składniki:
soczewica czerwona | 250 g |
passata pomidorowa | 350-400 g |
włoszczyzna | |
pomidory w puszce | 1 opakowanie |
bulion warzywny | 1,5 l |
oliwa | 1 łyżka |
kolendra | garść świeżej |
sól | |
pieprz | |
sos sojowy | |
kminek | 1 łyżeczka opcjonalnie |
soczewica czerwona | 250 g |
passata pomidorowa | 350-400 g |
włoszczyzna | |
pomidory w puszce | 1 opakowanie |
bulion warzywny | 1,5 l |
oliwa | 1 łyżka |
kolendra | garść świeżej |
sól | |
pieprz | |
sos sojowy | |
kminek | 1 łyżeczka opcjonalnie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: