Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
oliwa
4 łyżki -
sos sojowy
7 łyżek -
koniak
1 łyżka -
czosnek
2 ząbki -
Rozmaryn suszony Prymat
1 łyżka -
bułka
4 sztuki -
Party Dip Barbecue Prymat
1 opakowanie -
Pieprz czarny mielony Prymat
0,5 łyżeczki -
tymianek
1 łyżka -
indyk
4 plastry
Przepis i sposób przygotowania Grill: Rumsztyki z indyka
Piersi z indyka (4 plastry po 20 dag) wyjąć z marynaty, lekko odsączyć i piec na grillu po 5-7 min z każdej strony. Po zdjęciu z rusztu mięso popieprzyć, posolić i podawać z Party Dip Barbecue Prymat, przygotowanym zgodnie z opisem na opakowaniu. Podawać dodatkowo z bułką i sałatką.
Komentarze (9)