Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sok jabłkowo- marchwiowy z agrestem i pomarańczą

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchew 2 sztuki
pomarańcza 3 sztuki
jabłko winne 3 sztuki
agrest 150 gram
brzoskwinie 3 sztuki
kardamon 1 szczypta

Porada

. Do soku możemy też dodać jakiś super foods: np. nasiona chia, jeczmień, moringa itp.

Przepis i sposób przygotowania na: Sok jabłkowo- marchwiowy z agrestem i pomarańczą

Oczyszczone, umyte i podzielone na mniejsze kawałki owoce oraz marchew przekładamy kolejno do wyciskarki/sokowirówki. Tak przygotowany sok mieszamy i dodajemy szczyptę kardamonu

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kolorowa 08.04.2016 22:56
fajny przepis ;)
smerfetka79 08.04.2016 01:35
zachęcam do przygotowania. Co prawda na agrest trzeba jeszcze poczekać, ale zawsze można czymś zastąpić.
Renataj 07.04.2016 20:55
Chętnie bym wypiła szklaneczkę:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak