Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopty dla łasucha
Przygotować krem: śmietanę ubić z cukrem pudrem, dodać do smaku aromat waniliowy.
Po ostudzeniu ciasta wycinać krążki, dekorować masą, owocami i pozostałymi dodatkami.
jajko | 4 szt |
mąka tortowa | 3 łyzki |
mąka ziemniaczna | 1 łyżka |
cukier | 4 łyzki |
proszek do pieczenia | 0,5 łyżeczki |
śmietana 36% | 250 ml |
cukier puder | 1 łyzka |
aromat waniliowy | do smaku |
owoce | |
galaretki | |
pierniczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: