Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowe ragout
Kroki postępowania
Gotujemy jeszcze ok. 5 minut, zdejmujemy z ognia i doprawiamy syropem klonowym. Jeśli to konieczne to jeszcze solimy .
Podajemy z ryżem.
papryka czerwona | 1 mała |
papryka zielona | 1 mała |
papryka żółta | 1 mała |
cebula czerwona | 1 |
oliwki czarne | ok. 15 sztuk |
woda gorąca | ok. 350 -400 ml |
pasta | wasabi ok. 1/2 łyżeczki |
krem balsamico | 1 łyżeczka |
syrop klonowy | 3- 4 łyżeczki |
ząbek czosnku | 1 |
sok z cytryny | 2 łyżeczki |
oliwa | 1 -2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | |
tymianek | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: