Przepis i sposób przygotowania na: sałata rzymska z mozzarellą i pieczoną kaczką
W osobnym naczyniu mieszamy olej z sosem sałatkowym. Polewamy sałatkę. Mieszamy.
pierś z kaczki | 1 pieczona |
oliwki czarne | 1 garść |
sałata rzymska | 1 mała |
mozzarella w kulce | 1 opakow |
ogórek konserwowy Smak | 2 szt |
papryka konserwowa | 1 szt |
cebula | 1 szt |
Sos sałatkowy francuski vinaigrette Prymat | 1 opakow |
olej | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: