Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z bezą
Kroki postępowania
Pianę z białek ubić wraz z cukrem. Wyłożyć na upieczony sernik, zapiec przez 15 minut w 180 stopniach.
mąka | 300 g. |
masło | 100 g. |
cukier | 100 g. |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jajko | 1 |
twaróg | 1 kg. |
jajko | 2 |
żółtko jajek | 4 |
cukier | 0,75 szklanki |
budyń śmietankowy | 2 |
mleko | 2,5 szklanki |
kasza manna | 1 garść |
białko | 4 |
cukier | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: