Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

placuszki tuńczykowe

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 2 puszki
cebula 1 sztuka
pietruszka 1 pęczek
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: placuszki tuńczykowe

Tuńczyka odsączyć i rozgnieść widelcem. Dodać posiekana drobno cebulkę oraz pół natki pietruszki. Wymieszać z jajkiem, doprawić solą i pieprzem po czym usmażyć placuszki na rozgrzanej patelni natłuszczonej olejem kokosowym.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuchcik89 25.01.2016 15:07
z tuńczykiem jeszcze nigdy nie próbowałam placuszków :) ciekawy pomysl :)
Futka 25.01.2016 14:27
Pomysłowe i bardzo smakowite placuszki :)
jasiek 25.01.2016 14:04
ciekawe takie rybne
Franciszek 25.01.2016 13:29
szybko i dobre
Motorek 25.01.2016 13:03
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak