Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pizza z mini pulpecikami
Kroki postępowania
Gdy składniki w garnku będą miękkie odlewamy 1 l. wywaru mieszamy z przecierem pomidorowym ,ketchupem , śmietaną i przyprawami-wlewamy do garnka.
woda | 4 l |
pieczarki | 0,5 kg |
cebule | 2 sztuki |
kiełbasa | 0,5 kg |
ogórki kiszone | 0,5 kg , mini |
pomidory | 2 duże sztuki |
kukurydza w puszce | 2 sztuki |
oliwki zielone Smak | 100 g |
mozzarella | 100 g , tarta |
mozzarella małe kulki | 1 opakowanie |
ser żółty | 5 plastrów , wyrazisty |
przecier pomidorowy | 1 l |
ketchup pikantny | 5 łyżek |
śmietana 18 proc | 330 ml |
koperek | 1 pęczek |
Przyprawa do pizzy i dań kuchni włoskiej Prymat | 1 opakowanie |
sól | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżka |
chili Prymat | 1 łyżka |
mięso mielone indycze | 450 g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
jajko | 1 sztuka |
mąka pszenna | 1/2 szklanki |
sól i pieprz | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: