Przepis i sposób przygotowania na: MAROKAŃSKA ZUPA Z CIECIERZYCĄ
Zupę wlać do miseczek, na wierzch wlać łyżkę śmietany , można ozdobić zieloną pietruszką lub szczypiorkiem.
cebula biała | 1 sztuka |
oliwa | 4 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
kolendra | 0,5 łyżeczki |
curry | 0,5 łyżeczki |
pomidory krojone z puszki | 200 gram |
wywar drobiowo-wołowy | 1 litr |
sól i pieprz | |
cieciorka konserwowa | 100 gram |
śmietana | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: