Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka z czosnkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 szt
masło 50 gram
ząbki czosnku 3 ząbki
sól szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka z czosnkiem

Masło połączyć z przeciśniętym przez praskę czosnkiem oraz szczyptą soli. Bagietkę naciąć, w ich miejsca nałożyć masło czosnkowe, smarując ją również z wierzchu. Bagietkę ułożyć na blaszce do pieczenia, zapiekać w temp 180 st C ok 15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

norweska20 08.01.2016 11:05
zawsze mile widziana
Ewelina1991 08.01.2016 08:44
smaczna bagietka
patryska76 07.01.2016 23:10
apetyczna bagietka ;)
Damiano
Damiano 07.01.2016 23:01
bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak