Składniki:
drożdże świeże | 60 g |
płatki migdałowe | 100 g |
mąka pszenna typ 650 | 400 g |
mąka pełnoziarnista | 100 g |
woda ciepła | 300 ml |
sól | 1 łyżka |
otręby pszenne | 2 łyżki |
cukier | 0,5 łyżeczki |
masło | 5 g |
drożdże świeże | 60 g |
płatki migdałowe | 100 g |
mąka pszenna typ 650 | 400 g |
mąka pełnoziarnista | 100 g |
woda ciepła | 300 ml |
sól | 1 łyżka |
otręby pszenne | 2 łyżki |
cukier | 0,5 łyżeczki |
masło | 5 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: