Przepis i sposób przygotowania na: spaghetti ze ślimakami
Na ugotowany makaron wykładamy sos, posypujemy serem i pietruszką, Smacznego :)
makaron spaghetti | 1 opakowanie |
papryka czerwona | 0,5 szt |
cebula | 1 duża |
ślimaki | 30-40 sztuk |
mięso mielone | 250 g |
por (biała część) | 1 |
seler | 1/4 małego |
pietruszka | 1 mała |
natka pietruszki | |
ser żółty | do posypania |
koncentrat pomidorowy | 1 mały |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
czosnek | 2-3 ząbki |
oliwa | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: