pierś w pierzynce koperkowo serowej

pierś w pierzynce koperkowo serowej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczka

    1 sztuka
  • ser żółty

    20 dag
  • koperek

    1 pęczek
  • jaja

    3 sztuka
  • mąka pszenna

    3 łyżka
  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pierś pokroić w kostkę jajka ubić z mąką dodać starty ser i pocięty koperek doprawić solą pieprzem wrzucić piersi wszystko wymieszać nakładać na rozgrzany tłuszcz łyżką i smażyć na złocisty kolor z obu stron życzę smacznego

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Betka

25.11.2012 10:00
jak smacznie wygląda;)

MAR3STA

19.12.2010 14:02
pycha

MAR3STA

08.12.2010 16:09
smakuje na pewno tak jak wygląda, a wyglada tak że już jestem głodna

Ntalia

25.11.2010 14:04
Pyszne:)

Grażyna13

20.11.2010 15:56
To musi być pyszne :)

Emilia22

18.11.2010 15:43
jaka smakowita

cukiereczek

14.11.2010 09:53
Jak dla mnie to ciekawe

jarek4

28.10.2010 09:43
moze byc smaczne

krzyniu1984

29.09.2010 15:32
pomysłowe

Natalia/tubisiek

25.09.2010 08:27
koniecznie wypróbuję!! :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat