Składniki
kg
kostka
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
mała puszka
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Lista składników
-
filet z pstrąga
8x80 g (bez skóry) -
mąka pszenna
4 łyżki -
krem chrzanowy Smak
-
olej rzepakowy
(do smażenia) -
Musztarda delikatesowa Prymat
1 łyżeczka
Marynata
-
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
3 łyżki -
Musztarda delikatesowa Prymat
1 łyżka -
sok z cytryny
2 łyżki -
olej rzepakowy
4 łyżki
Sos z suszonych grzybów
-
grzyby suszone
4 łyżki (ugotowane i posiekane) -
wywar grzybowy
-
śmietana kremówka
300 ml -
cebula
1 szt. (pokrojona w kostkę) -
kapary całe Smak
1 łyżeczka (posiekane) -
wino białe wytrawne
100 ml -
czosnek
2 ząbki (plastry) -
koperek
1 pęczek
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia, odc. 35. Pstrąg z sosem z suszonych grzybów
Kroki postępowania






Komentarze (0)