Parówki w cieście francuskim

Parówki w cieście francuskim

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parówki

    18 szt
  • ciasto francuskie

    1 opakowanie
  • ketchup

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ciasto francuskie kroimy na cienkie paski, każdą parówkę owijamy jednym paskiem. Pieczemy 14 minut w 200 stopniach z termoobiegiem.

Najlepiej smakują z ketchupem..... jako przegryzka do piwa:)

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Margo1

23.04.2013 17:37
lubie nawet

Anna146

28.07.2011 05:46
apetycznie wyglądają

Jastinka

24.02.2011 12:32
niezłe

iwona332

28.10.2010 11:12
super

ZEWA

07.10.2010 16:59
szybko i smacznie

SmacznaPyza

07.10.2010 11:54
świetne zarówno na co dzień jak i na imprezę

PaniMISIOWA

01.10.2010 11:15
ale apetycze!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat