Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z rukoli, tuńczyka i awokado
Na talerzu rozkładamy warstwę rukoli. Następnie nakładamy pozostałe przygotowane składniki. Całość spryskujemy oliwą z oliwek i oprószamy przyprawami. Podajemy.
jajko | 2 sztuki |
rukola | 2 garście |
tuńczyk kawałki w oleju | 0,5 puszki |
awokado | 0,5 sztuki |
pomidorki koktajlowe | ok 10-12 sztuk |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | świeżo mielona |
oliwa | do polania |
sok z cytryny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: