Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki z serkiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 8 szt
serek topiony 100 g
czosnek ząbki 2 szt
natka pietruszki
boczek wędzony 8 plasterków

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki z serkiem

Kroki postępowania

1
Pieczarki obieramy i wycinamy nóżki
Krok 1 - Pieczarki z serkiem  foto
2
Serek topiony mieszamy z czosnkiem przetartym przez praskę oraz odrobiną pokrojonej pietruszki
Krok 2 - Pieczarki z serkiem  foto
3
pieczarki faszerujemy przygotowana pastą
Krok 3 - Pieczarki z serkiem  foto
4
Na przygotowany farsz dajemy po plasterku boczku
Krok 4 - Pieczarki z serkiem  foto
5
Pieczarki wkładamy do nagrzanego piekarnika 180 stopni na 20 minut
Można jeść na ciepło lub zimno
Smacznego
Krok 5 - Pieczarki z serkiem  foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 04.01.2016 09:56
fajny pomysł na przekąskę
berys18 23.11.2015 16:44
super przekąska
Wacław 23.11.2015 11:20
pyszna przekąska
w mojej kuchni 23.11.2015 10:52
smaczne pieczarki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak