Sposób przygotowania
Krok 1 / 6
Kapustę drobno szatkujemy. Cebulę kroimy w pióra i wrzucamy na patelnię z olejem.
Spróbuj również
-
Przepis dnia V: Ryba w galarecie, odc. 82
-
Przepis Dnia V: Tradycyjna zupa z suszony ...
-
Przepis Dnia V: Ciasto gruszkowe z białą ...
-
Przepis dnia V: Drobiowy pasztet bez piec ...
-
Przepis dnia V: Polędwica Wellington, odc. 78
-
Przepis dnia V: Filet z gęsi z purée jabł ...
-
Przepis dnia V: Rolada biszkoptowa z maki ...
-
Przepis dnia V: Kacze uda z żurawiną i ko ...
-
Przepis Dnia V: Świąteczne pierniczki, odc. 74
-
Przepis Dnia V: Filet z kurczaka z pistac ...
Komentarze
A Ty, co o tym myślisz?
Dodaj komentarz
Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !
Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !