Przepis i sposób przygotowania na: Złociste paluszki z pstrąga łososiowego
Kroki postępowania
PRZYGOTOWANIE:
Pstrąga pozbawiamy skóry i dzielimy go na równe paluszki, które oprószamy solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Życzę smacznego! :)
pstrąg łososiowy | (filet) |
jajko | |
mąka | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
Kurkuma mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Czosnek suszony Prymat | 1 płaska łyżeczka |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | |
sól do smaku | |
olej rzepakowy do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: