Składniki:
kapustka pekińska | 1 sztuka |
ogórek gruntowy | 3 sztuki |
seler naciowy | 1/2 szklanka |
śmietanka | 4 łyżki |
cukier | 1 łyżka |
ocet | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
woda letnia | 3 łyżki |
kapustka pekińska | 1 sztuka |
ogórek gruntowy | 3 sztuki |
seler naciowy | 1/2 szklanka |
śmietanka | 4 łyżki |
cukier | 1 łyżka |
ocet | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
woda letnia | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: