Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z papryczką chili

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek kremowy 1 opak
papryka marynowana 4-5 kawałków
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
ogórek zielony
tortellini

Porada

Do przepisu użyłam marynowanych papryczek chili.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z papryczką chili

Papryczki odsączamy z zalewy i miksujemy z serkiem kremowym, przyprawiamy do smaku pieprzem.
Gotową pastą smarujemy placki tortilli, na środek kładziemy kawałki ogórka zielonego. Tak przygotowane tortille zwijamy w rulon i kroimy na kawałeczki.
Smacznego !

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 22.10.2015 18:49
fajna przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak