Ryba z pieczarkami

Ryba z pieczarkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • morszczuk

    4 płaty
  • pieczarki

    50 dag
  • cebula

    2 sztuki
  • jajka

    2 sztuki
  • bułka tarta

    6 łyżek
  • olej do smażenia

  • pieprz do smaku

  • sól do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę kroimy na porcje,panierujemy i smażymy na oleju.Pieczarki kroimy w plasterki,cebulę w kostkę.Cebulę szklimy na patelni,dodajemy pieczarki.Podsmażamy.Do naczynia żaroodpornego wkładamy pieczarki,układamy kawałki ryby.Zapiekamy 10-15 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

halina16

21.06.2012 21:54
bardzo smaczna ryba

krysia50

12.09.2011 19:47
pyszna ryba

madzialena19

19.08.2010 15:43
Smaczna ryba.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat