Składniki:
mąka pszenna | 15 dkg |
mąka żytnia | 15 dkg |
mąka razowa | 80 dkg |
siemię lniane | 1/2 szklanki |
pestki dyni | 1/4 szklanki |
pestki słonecznika | 1/2 szklanki |
sól | 2 łyżeczki |
woda gazowana | 3 szklanki |
zakwas żytni | 2-3 łyżki |
mąka pszenna | 15 dkg |
mąka żytnia | 15 dkg |
mąka razowa | 80 dkg |
siemię lniane | 1/2 szklanki |
pestki dyni | 1/4 szklanki |
pestki słonecznika | 1/2 szklanki |
sól | 2 łyżeczki |
woda gazowana | 3 szklanki |
zakwas żytni | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: