Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty na occie winnym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 20 dag
marchew 1 sztuka
cebula biała 1 sztuka
ocet winny 1 łyżka
cukier do smaku
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty na occie winnym

Kapustę siekamy i wrzucamy do miski. Dodajemy startą na tarce o dużych oczkach marchew i pokrojoną w bardzo drobną kostkę cebulę. Warzywa mieszamy z octem winnym i cukrem. Doprawiamy solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Babeczka35 03.09.2015 17:44
Pyszna i zdrowa:)
MałaMi89 03.09.2015 17:40
Pyszna sałatka i bardzo apetyczne zdjęcie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak