Surówka z czarnej rzodkwi

Surówka z czarnej rzodkwi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkwie

    2 sztuki
  • sól, pieprz

    do smaku
  • śmietana

    1/4 szklanki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiew obrać, wykroić ciemne miejsca, zetrzeć na tarce jarzynowej o średnich otworach i polać gęstą śmietaną. Doprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat