Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
filet z pstrąga
800 g (bez skóry i ości) -
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
1 opakowanie -
mąka
3 łyżki -
ziemniaki
1 kg -
śmietana
100 ml -
masło
100 g -
Chrzan śmietankowy Smak
3 łyżki -
bekon
100 g (pokrojony w plasterki) -
buraczki konserwowe
1 słoik -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz biały mielony Prymat
Przepis i sposób przygotowania Smażony pstrąg z purée ziemniaczano-chrzanowym i marynowanymi buraczkami
Kroki postępowania





Komentarze (5)