Składniki:
pałki z kurczaka | 1 kg |
olej słonecznikowy | 6 łyżek |
cebula | 4 szt duże |
seler naciowy | 2 łodygi |
pieczarki | 250 g |
natka pietruszki | 1 pęczek |
kapusta kwaszona | 250 ml tylko sok z kapusty |
ketchup łagodny | 4 łyżki |
mąka | |
sól i pieprz |
pałki z kurczaka | 1 kg |
olej słonecznikowy | 6 łyżek |
cebula | 4 szt duże |
seler naciowy | 2 łodygi |
pieczarki | 250 g |
natka pietruszki | 1 pęczek |
kapusta kwaszona | 250 ml tylko sok z kapusty |
ketchup łagodny | 4 łyżki |
mąka | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: