Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
żołądki drobiowe
500 g -
pieczarki
10 szt. (obrane i pokrojone) -
cebula
2 szt. (pokrojone w kostkę) -
czosnek
2 ząbki (plastry) -
rosół z kury Kucharek
1,5 litra -
chrzan tarty
1 łyżka -
Musztarda kremska Prymat
1 łyżka -
natka pietruszki
1 pęczek -
śmietana kremówka
500 ml -
olej rzepakowy
-
Sól ziołowa jodowana Prymat
(do smaku) -
tymianek
(do smaku) -
Pieprz biały mielony Prymat
(do smaku)
Sposób przygotowania
Kroki postępowania






Komentarze (0)
Nie masz konta? Zarejestruj się