Składniki:
mąka tortowa | 60 dag |
jajko | 2 sztuki |
cukier | 10 dag |
sól | - szczypta |
masło lub margaryna | 12,5 dag |
mleko ciepłe | 250 ml |
drożdże suche | 1 opakowanie |
skórka pomarańczowa kandyzowana | 250 ml |
Polewa: | - w opisie |
mąka tortowa | 60 dag |
jajko | 2 sztuki |
cukier | 10 dag |
sól | - szczypta |
masło lub margaryna | 12,5 dag |
mleko ciepłe | 250 ml |
drożdże suche | 1 opakowanie |
skórka pomarańczowa kandyzowana | 250 ml |
Polewa: | - w opisie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: