Przepis i sposób przygotowania na: Hamburger z kurczaka z kolendrą i chili oraz salsą pomidorową z awokado Konrada Birka
Podawać z przekrojoną i opiekaną na grillu bułką oraz pieczonymi w ziołach ziemniakami w mundurkach.
mięso mielone z kurczaka | 600 g |
masło | 100 g |
kolendra | 1 pęczek |
sos chili | 4 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
sól | |
Kmin rzymski mielony Prymat | |
Papryka wędzona słodka mielona Prymat | |
bułki | 4 szt. |
ser pleśniowy | 4 plastry |
pomidory | 4 szt. |
awokado | 1/2 szt. |
cebula czerwona | 1 szt. |
limonka | 1/2 szt. |
oliwa | 2 łyżki |
sól | |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: