Składniki:
filet z kurczaka | 1 podwójna |
szpinak mrożony | 300 g |
masło | 1 łyżka |
czosnek ząbki | 3 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Liść lubczyku suszony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
boczek wędzony | w plastrach 150 g |
filet z kurczaka | 1 podwójna |
szpinak mrożony | 300 g |
masło | 1 łyżka |
czosnek ząbki | 3 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Liść lubczyku suszony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
boczek wędzony | w plastrach 150 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: