Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

łosoś pieczony

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś filet 2 szt
sos worcestershire 2 łyżki
sól
pieprz
cebula 1 szt
czosnek 2-3 ząbki
masło 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: łosoś pieczony

Łososia oprószyć solą, pieprzem i skropić sosem worcester. Cebulę i czosnek pokroić w plastry i obłożyć nimi rybę. Odstawić na godzinę do lodówki. Nastepnie ułożyc na folii aluminiowej, na wierzchu posypać wiórkami masła. Upiec w piekarniku w temperaturze około 180 stopni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 11.09.2015 08:49
smaczna rybka
2milutka 12.05.2015 20:46
lubię takie jedzonko:)
agnieszka214 12.05.2015 20:36
fajna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak