Składniki:
ciasto francuskie | 1 duże opakowanie |
natka pietruszki | 1 pęczek |
wątróbka drobiowa | 40 dag |
kapusta kiszona | 40 dag |
cebula | 1 sztuka |
Smalec wieprzowy | 2 łyżki |
cukier | 1 szczypta |
olej do smażenia | 3 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
ciasto francuskie | 1 duże opakowanie |
natka pietruszki | 1 pęczek |
wątróbka drobiowa | 40 dag |
kapusta kiszona | 40 dag |
cebula | 1 sztuka |
Smalec wieprzowy | 2 łyżki |
cukier | 1 szczypta |
olej do smażenia | 3 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: