Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki gryczane ze szpinakiem i mozzarellą
Kroki postępowania
Mąkę gryczaną uzyskałam poprzez zmielenie kaszy gryczanej niepalonej.
Smacznego :)
jajko | 4 |
mleko | 1,5 szkl |
woda | 1 szkl |
mąka gryczana | 1 szkl |
mąka pszenna | 1 szkl |
sól |
szpinak mrożony | 1 opakowanie |
mozzarella w kulce | |
płatki migdałowe | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: