Składniki:
kości wieprzowe | 1-2 szt. |
kość z indyka | 1-2 szt. |
marchewka | 1 szt. |
pietruszka | 1 szt. |
seler korzeniowy | 1 szt. |
natka pietruszki | |
por (biała część) | 1 szt. |
cebula biała | 1 szt. |
sól do smaku | |
pieprz | |
przyprawa do potraw Kucharek |
kości wieprzowe | 1-2 szt. |
kość z indyka | 1-2 szt. |
marchewka | 1 szt. |
pietruszka | 1 szt. |
seler korzeniowy | 1 szt. |
natka pietruszki | |
por (biała część) | 1 szt. |
cebula biała | 1 szt. |
sól do smaku | |
pieprz | |
przyprawa do potraw Kucharek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: