Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ROLADKI Z SZYNKI PARMEŃSKIEJ, JAJKA I RUKOLI POD KIEŁKAMI RZODKIEWKI

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szynka parmeńska 4 plastry
jajko ugotowane na twardo 1 szt
rukola 1 graść
kiełki rzodkiewki 2 łyżki
oliwa
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: ROLADKI Z SZYNKI PARMEŃSKIEJ, JAJKA I RUKOLI POD KIEŁKAMI RZODKIEWKI

1/ Jajko obrać, pokroić na ćwiartki. Na każdy plaster szynki położyć trochę rukoli, ćwiartkę jajka, i zwijać w roladki. Ułożyć na talerzu, oprószyć solą, pieprzem do smaku, posypać kiełkami i skropić oliwą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

R'n'G Kitchen 26.03.2015 21:51
Pyszna przystawka
ada.la 26.03.2015 20:31
super pomysł
Internetowa Kuchnia 26.03.2015 18:45
pyszne roladki ;)
Stenka 26.03.2015 18:16
ładnie wygląda
dollce 26.03.2015 17:30
apetyczna propozycja
Natalia40 26.03.2015 16:16
apetyczna propozycja
matesko 26.03.2015 16:10
smaczne, zdrowe i efektowne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak