Składniki:
Spód
herbatniki | 200 g |
masło | 50 g |
Masa
twaróg zmielony | 1 kg |
jogurt naturalny | 300 ml |
cukier | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 torebka |
jagody | 1 szklanka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3,5 łyżki |
gorąca woda |
herbatniki | 200 g |
masło | 50 g |
twaróg zmielony | 1 kg |
jogurt naturalny | 300 ml |
cukier | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 torebka |
jagody | 1 szklanka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3,5 łyżki |
gorąca woda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: