Składniki:
buraki czerwone | 50dag |
włoszczyzna | |
cebula biała | |
2 ząbki czosnku | |
FARSZ : 1 szkl. mąki | |
sól | |
parę grzybków suszonych | |
1ł. posiekanej natki | |
olej | 1 l |
koncentrat | 2 łyżki |
buraki czerwone | 50dag |
włoszczyzna | |
cebula biała | |
2 ząbki czosnku | |
FARSZ : 1 szkl. mąki | |
sól | |
parę grzybków suszonych | |
1ł. posiekanej natki | |
olej | 1 l |
koncentrat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: