Kotlety mielono-czosnkowe

Kotlety mielono-czosnkowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    500 gram
  • jajko

    1 sztuka
  • czosnek

    5 ząbków
  • olej do smażenia

  • bułka czerstwa

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso mielone,przeciśnięty przez praskę czosnek, jajko, i odciśniętą bułkę z przyprawą wyrabiamy na jednolitą masę . Formujemy kotlety. Panierujemy w bułce tartej smażymy na złoty kolor.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Margo1

12.08.2010 15:31
Ale fotek , kotlety super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat