Przepis i sposób przygotowania na: Langosz z rydzami na maśle z tymiankiem
Kroki postępowania
Na gotowe placki układamy rozmrożone rydze smażone na maśle z dodatkiem Tymianku, Pieprzu grubo mielonego, Soli morskiej i Czosnku granulowanego Prymat.
drożdże świeże | 20 g |
cukier | 2 łyżki |
mleko | 200 ml |
mąka pszenna | 300 g |
ziemniaki | 4 szt. (ugotowane) |
rydze | 300 g (mrożone) |
masło | 3 łyżki |
tymianek | |
Czosnek suszony Prymat | |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: