Dorada w sosię śmietanowym z koperkiem

Dorada w sosię śmietanowym z koperkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Dorada

    500 gram
  • koper świeży

    do smaku
  • śmietana 12%

    400 mililitrów
  • sól, pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę przyprawiamy obsmażamy po minucie ż każdej strony.Do rondla wlewamy śmietanę przyprawiamy dodajemy posiekany koperek chwilę gotujemy. Rybę zalewamy sosem dusimy 20 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat