Przepis i sposób przygotowania na: Boczek pieczony z czosnkiem i ziołami
2. Mięso pieczemy przez około 2 godziny w 190 stopniach od czasu do czasu polewając wytwarzającym się sokiem. Dokładnie studzimy i podajemy z pieczywem jako domową wędlinkę.
boczek surowy | 2 kg |
czosnek ząbki | 5 ząbków |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
tymianek | 1 łyżka |
Rozmaryn suszony Prymat | 1 łyżka |
sól | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | duża szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: