Składniki:
piernik | 500 g |
skórka cytrynowa | 100 g |
masa kajmakowa | 3 łyżki |
mleko | 3 łyżki |
aromat | 10 kropli - rumowy |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 2 szczypty |
Do dekoracji: | biały maczek cukrowy |
piernik | 500 g |
skórka cytrynowa | 100 g |
masa kajmakowa | 3 łyżki |
mleko | 3 łyżki |
aromat | 10 kropli - rumowy |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 2 szczypty |
Do dekoracji: | biały maczek cukrowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: