Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rulony mięsne na szybko

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 30 dag
szczypiorek 1 pęczek
pomidor 1 sztuka
ser żółty 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Rulony mięsne na szybko

Mięso mielone wyłożyć do miski. Dodać pokrojony drobno pomidor i starty żółty ser. Szczypiorek (większą ilość) poszatkować drobno. Dodać do mięsa. Wszystko wymieszać. Dodać bułkę tartą (łyżkę) i wymieszać raz jeszcze. Odrywać kawałki farszu i zwijać w rulon. Panierować w bułce tartej a następnie smażyć na rozgrzanym oleju na patelni. Podawać polane keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zdzisław 15.11.2014 21:55
takie dania bardzo lubię
gosia56 15.11.2014 10:18
na pewno pyszne ;)
Gracer 15.11.2014 09:33
smacznie wyglądają
Ewelina1991 15.11.2014 08:18
pyszne mięsko
Noruas 14.11.2014 22:55
mniam! super!
IKrakowianka 14.11.2014 22:12
szybko i pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak