Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z owoców i kurczaka
Kroki postępowania
Całość zalać galaretą i wstawić do lodówki.
pierś z kurczaka | 40 dag |
jabłka | 2 szt |
gruszki | 2 szt |
brzoskwinie | 2 szt |
śliwki | 6 szt |
masło | 2 łyżki |
olej | 1 łyżka |
Goździki całe Prymat | 3 szt |
laska cynamonu | 1 kawałek |
estragon | 0,5 łyżeczki |
cytryna | 0,5 szt |
sól | |
pieprz | |
woda | 600 ml |
cukier | 3 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 6 łyżeczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: