Tort bezowy

Tort bezowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • gotowe spody bezowe

    2 szt
  • bita śmietana

    1 opakowanie
  • maliny

    250 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jeden spód pokryć śmietaną, zostawić trochę do ozdobienia. Na śmietanie ułożyć maliny, również kilka zostawić.Przykryć drugim spodem.Z pozostałej śmietany zrobić rozetki na każdej ułożyć po malinie.

Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat