Pasta kanapkowa z sardynek

Pasta kanapkowa z sardynek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser biały

    25 dag
  • puszka sardynek

    1 puszka
  • cebula

    0,5 sztuki
  • jajka

    2 sztuki
  • sól

  • piperz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę należy pokroić w drobną kostkę, posypać solą, aby skruszała i odstawić na kilka minut (5-10). następnie dodać resztę składników i dokładnie wymieszać, rozdrabniając je jeszcze widelcem, tak aby powstała pulchna masa.
SMACZNEGO!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat