Zupa pomidorowa z koperkiem

Zupa pomidorowa z koperkiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żeberka

    1 kg
  • marchewka

    4 szt
  • pietruszka

    2 szt
  • seler

    1
  • por (biała część)

    1 szt
  • cebula biała

    2 szt
  • kucharek

    1
  • koper świeży

    2 pęczki
  • śmietana 12%

    1 szt
  • przecier pomidorowy

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotować żeberka następnie dodać cała jarzynę-obraną. Na osobnej patelni podsmażamy 2 cebule pokrojone w kostkę a następnie dodajemy drobno pokrojony koper.Po okolo 5 minutach, dodajemy koper z cebulą do zupy. Doprawiamy zupę przecierem pomidorowym a na końcu śmietaną. Możemy ją jeść z makaronem lub ryżem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat